Skribenter

Kort beskrivning av våra skribenter.

Thomas Bayard – entusiastisk amatörkock, vinkonnässör och Italienfreak. Har ett brinnande intresse för mat- och dryckeskultur, vilket delvis kan förklaras av ett förflutet inom ICA och en tillikaledes matglad mor & far. Började blogga redan 2001 men då med annan inrikting. Till vardags bor jag i Västerås/Stockholm och arbetar inom IT.

Mitt förhållande till vin startade i unga år, då jag till skillnad mot mina vänner alltid valde vin framför andra alkoholhaltiga drycker vid festliga tillfällen. Sedan dess har smaken, tack och lov, utvecklats en hel del och kärleken och intresset för vin har ständigt vuxit. Har alltid haft en förkärlek för den gamla världens viner, speciellt italienska viner då de tycks passa min gom väldigt bra. Och när jag lagar mat är det oftast inspirerat av det fantastiska italienska köket. Spenderar minst två veckor varje år i Italien, gärna på ett Agriturismo som utgångspunkt för vingårds- och restaurantbesök.

Jag är inget proffs på vin, långt därifrån. Mina upplevelser är högst personliga och vissa av dem väljer jag att dela med mig av via denna blogg. Bloggandet är också ett sätt för mig att ständigt lära mig mer, om vin och allt som omger detta intresseområde.

Alla vinrecensioner är helt oberoende, utan påverkan från leverantörer/importörer och speglar bara min egen vinupplevelse vid tillfället för vinprovningen.

Här kommenterar vi med god netikett! Dvs med respekt för olika åsikter, vårdat språk och sakligt. Kommentaren skall anknyta till inlägget. Att i kommentaren, eller signatur, länka till något i sammanhanget orelevant är ej förenligt med god netikett enligt denna bloggs kommentarsregler. Kommentarer som ej följer god netikett tas bort!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s